שלום לכולם!
אני גרה מזה שנה וחצי בדירה שכורה במודיעין. לפני כחצי השנה ארע פיצוץ בצנרת בדירה מעליי ומאז יש רטיבות איומה והתקרה כמעט בכל הבית מכוסה בעובש ופטריות בצורה מבחילה והריחות בלתי נסבלים! פניתי לבעל הדירה מספר פעמים כשהרטיבות רק החלה אך הוא לא עשה דבר. לבסוף הוא נעתר לבקשתי ושלח מישהו לא מקצועי לתקן חלק מהבעיה.
לאחר מספר ימים שוב חזרה הבעיה ואף החמירה מאוד.
בעוד כחודש אפנה את הדירה ואעבור לדירה אחרת, אך אני לא חושבת שאני צריכה לשלם את מלוא שכר הדירה לאותה תקופה שבה גרתי בתוך רטיבות וסירחון שכזה.
בעל הדירה כמובן אינו מוכן להוריד שקל משכר הדירה.
מישהו יודע מהן הזכויות שלי בעניין זה?
תודה מראש,
הדיירת המיואשת
הדיירת המיואשת...
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
דיירת מיואשת
אי טלושיקה טלושיקה,
חצי שנה את מחכה! מה שאת יכולה לעשות זה לתבוע את בעל הדירה בביה"ד לשכירות או בביה"ד לתביעות קטנות. מגיע לך פיצוי אבל תצטרכי להוכיח שמה שאת מספרת זה נכון, אם יש לך צילומים ואם תוכלי להבאי עדים יש סיכוי שתפוצי.
אם תכתבי מכתב איום טוב יכול להיות שבעל הדירה יסכים לפצותך. אולי שווה לשלוח לו מכתב מעו"ד
נפתלי אימבר
ניהול ואחזקת מבנים
050-357526
חצי שנה את מחכה! מה שאת יכולה לעשות זה לתבוע את בעל הדירה בביה"ד לשכירות או בביה"ד לתביעות קטנות. מגיע לך פיצוי אבל תצטרכי להוכיח שמה שאת מספרת זה נכון, אם יש לך צילומים ואם תוכלי להבאי עדים יש סיכוי שתפוצי.
אם תכתבי מכתב איום טוב יכול להיות שבעל הדירה יסכים לפצותך. אולי שווה לשלוח לו מכתב מעו"ד
נפתלי אימבר
ניהול ואחזקת מבנים
050-357526