כ פורום בתים - ייעוץ חינם לועד הבית ולדיירים מאת מומחי פורטל בתים • שקיות אשפה בלובי הקומתי
דף 1 מתוך 1

שקיות אשפה בלובי הקומתי

נשלח: 10/01/2014 - 23:43:58
על ידי bibi11
נפתלי שלום,
יש לנו דייר בבניין שמתעקש להניח את שקיות האשפה שלו מחוץ לדירה באופן קבוע. נעשו אליו מספר פניות של דיירים בקומה שלו וכן של יו"ר ועד הבית. הוא לא שם על אף אחד ועושה מה שבראש שלו. איך ניתן למנוע את זה בצורה חוקית האם אפשר להזמין משטרה? רשם מקרקעין? חייבים להפסיק את זה, זה מסריח ולא נעים לדיירים.
תודה
ביבי

Re: שקיות אשפה בלובי הקומתי

נשלח: 11/01/2014 - 13:28:07
על ידי naftali imber
לביבי שבת שלום:
לא נראה לי שהמשטרה תסכים להתעסק עם זה, יש להם מספיק זבל בלי שכנך; ובכל זאת, היה פעם בתחנות משטרה תפקיד "סמל סיכסוכי שכנים", שווה לברר אצלכם.
יש גם הדרך החוקית של הגשת תביע אצל המפקח על רשום המקרקעין – שהוא שופט שלום; על דרך הגשת התביעה תוכל ללמוד באתר המפקח, בכל מקרה רצוי, וחייבים, לכתוב לו מכתב רשום עם אישור מסירה ולהתרות בו להפסיק עם הנוהג, שמהווה שימוש לרעה ברכוש המשותף. רצוי שהמכתב ייכתב ע"י עו"ד, יש אנשים הנרתעים ממכתב של עו"ד.
יש גם שיטת המאו-מאו, שאתה בטח צעיר מידי בכדי להכיר, ואני לא כ"כ שש להמליץ עליה, אבל מה יקרה עם כול השכנים יניחו את שקיות האשפה לפני דלתו של אותו שכן? ברור רק אם המכתב לא עוזר!