החלפת חבר בועד בית

ייעוץ משפטי והפניה לחוקים ומאמרים בנושאי בתים משותפים, מבנים וניהולם.
בניהול עו"ד יוני לוי ועורך דין און צוק לתחומי הנדל"ן, התחדשות עירונית (תמ"א 38 ופינוי בינוי), ומשפחה.

המידע שנמסר באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי (או הנדסי) ממשי ולא מהווה המלצה לנקיטה או הימנעות מנקיטה בהליכים כלשהם (או התנהגות ספציפית).
כול מי שבוחר להסתמך על הכתוב - בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו הבלעדית ואין לכותבי ובעלי האתר אחראיות ישירה או שילוחית מכל סוג.

מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber

שלח תגובה
bibi11
הודעות: 12
הצטרף: 27/02/2012 - 23:19:31

החלפת חבר בועד בית

שליחה על ידי bibi11 »

נפתלי שלום,
עקב אי פעילות של חברת ועד בבניין, החליטה יו"ר להחליפה בדייר אחר, ללא אסיפה כללית, עם דו,ח פקטיבי לבנק,(עליו להיות מורשה חתימה במקום הקודמת).
האם הדבר חוקי?
תודה
naftali imber
מנהל פורום
הודעות: 831
הצטרף: 02/11/2006 - 11:53:58
יצירת קשר:

Re: החלפת חבר בועד בית

שליחה על ידי naftali imber »

לביבי שלום:
לא ברור לי מה הכוונה "דו"ח פיקטיבי לבנק". הבנקים נוהגים לצרף בעל זכות חתימה לחשבון אם אחד הקודמים מופיע עמו.

באשר לכללים להתנהלות וועד בית, יש תוספת לחוק המקרקעין – שהיא חלק בלתי נפרד ממנו, המכונת "התקנון המצוי" (http://www.batim.org.il/low/takanonmatzui.html ) ושם כל הכללים לפיהם אמור להתנהל וועד בית.
עייני בו ואם משהו לא ברור חזרי אלי.
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים

נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
שלח תגובה

חזור אל “פורום יעוץ משפטי לועד הבית ולדיירי הבית המשותף”