תקנון מצוי

ייעוץ משפטי והפניה לחוקים ומאמרים בנושאי בתים משותפים, מבנים וניהולם.
בניהול עו"ד יוני לוי ועורך דין און צוק לתחומי הנדל"ן, התחדשות עירונית (תמ"א 38 ופינוי בינוי), ומשפחה.

המידע שנמסר באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי (או הנדסי) ממשי ולא מהווה המלצה לנקיטה או הימנעות מנקיטה בהליכים כלשהם (או התנהגות ספציפית).
כול מי שבוחר להסתמך על הכתוב - בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו הבלעדית ואין לכותבי ובעלי האתר אחראיות ישירה או שילוחית מכל סוג.

מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber

שלח תגובה
רועי

תקנון מצוי

שליחה על ידי רועי »

לגבי מה שכתבת "במידה ולא הוצג כתב מינוי חתום אזי אותו אדם אינו יכול לפעול בשם אותם 4 דיירים. " האם זה אומר שהאסיפה לא הייתה חוקית ? מה אני יכול לטעון בעצם שלא הציגו כתב מינוי ואז...? כל ההחלטות שנקבלו ונרשמו בפרוטוקול בטלות לדוגמא ? מהי בעצם האכיפה?
עו"ד רונן ליבוביץ
מנהל פורום
הודעות: 68
הצטרף: 29/05/2006 - 07:30:08
מיקום: תל-אביב / פ"ת

תשובה

שליחה על ידי עו"ד רונן ליבוביץ »

כעיקרון - כן, תוכל לטעון לאי חוקיות של ההחלטות שהתקבלו באסיפה, אולם יש לזכור שניתן יהיה לתקן זאת ע"י הצגת כתבי מינוי וקבלת החלטות זהות, כך שאיני יודע כיצד זה יועיל לך. המלצתי היא שלא לנבור בעבר אלא לדאוג שמעתה ואילך ינוהלו הדברים כתקנם
בכבוד רב
רונן ליבוביץ,עו"ד
שלח תגובה

חזור אל “פורום יעוץ משפטי לועד הבית ולדיירי הבית המשותף”