בבניננו הסקה מרכזית המפעילה את שני אגפי הבנין ימין ושמאל, כל האגף הימיני מבקשים להתנתק מההסקה המרכזית, אנו עכשיו משפצים את הבית שלנו באגף ימין ורצינו להוציא את הצנרת של ההסקה , כיון שהיא ישנה ומטפטפת.
אגף שמאל טוענים שאסור להוציא לגמרי את הצינורות גם אם אנו וכל האגף הימני לא מעונינים בהסקה.
האם זה נכון? האם ניתן לחייב אותנו להשקיע בצנרת ההסקה המרכזית כאשר אנו וכל האגף לא מעונינים בכך.
כמובן שניתן להפעיל את ההסקה באגף שמאל, גם אם אגף ימין מנותק.
אשמח לתגובתכם המהירה,
תודה
הסקה מרכזית
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
נפרי, אנשים שלא קוראים את האותיות הקטנות מרגיזים אותי.
אני מניח שהיות והתשובה לטובתך יותר ממה ששיערת לא תכעס, אבל אם הייתה קורא מי משיב על שני הפורומים אליהם פנית הייתה שם לב שזה אותו האיש, ויש לזה סיבה, וקשה לנהל בניין גדול בלי להתמצא בחוקים, אלה של הפיזיקה ואלה של הכנסת(הנדסה ומשפטים, הבנתה ברוך?).
לאלה שלא ראו את שאלתך – ואת התשובה, בפורום ניהול בית משותף, כל אלה שהתנתקו מהחימום חייבים לשאת בהוצאות התיקון,ואפילו בחלק מהוצאות הסולר.
אגב, נפרי, קרא את החוק במקומות שרשמתי לך את הקישוריות, שווה לך!
אני מניח שהיות והתשובה לטובתך יותר ממה ששיערת לא תכעס, אבל אם הייתה קורא מי משיב על שני הפורומים אליהם פנית הייתה שם לב שזה אותו האיש, ויש לזה סיבה, וקשה לנהל בניין גדול בלי להתמצא בחוקים, אלה של הפיזיקה ואלה של הכנסת(הנדסה ומשפטים, הבנתה ברוך?).
לאלה שלא ראו את שאלתך – ואת התשובה, בפורום ניהול בית משותף, כל אלה שהתנתקו מהחימום חייבים לשאת בהוצאות התיקון,ואפילו בחלק מהוצאות הסולר.
אגב, נפרי, קרא את החוק במקומות שרשמתי לך את הקישוריות, שווה לך!
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי