שלום רב,
אני גר בבית פרטי בפרדס חנה. הצנרת ברחוב שלי הינה משנות ה 60. עקב פיצוצים רבים בצנרת הורידה חברת המים (משאבי מים פרדס חנה כרכור) את לחץ המים. כתוצאה מכך ירד לחץ המים בבתים לרמה בלתי נסבלת. כדי להיות בטוח שהבעיה לא אצלי החלפתי את כל הצנרת בבית ובחצר, גם הזמנתי אינסטלאטור שפרק את השעון שבכניסה, הלחץ היה כל כך נמוך כך שחיבר את השעון בחזרה ללא סגירת הברז הראשי לחצר.
לחץ מים
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
ל YK123 שלום:
אתם הורגים אותי עם הכינויים שלכם, מה רע באברהם יצחק ויעקב, או שאתה באמת איש קטן ירוק שזה אתה הגיע מהמאדים?
סיפרת לי סיפור, אבל מה השאלה?
טכנית ניתן להוסיף בתחילת הקו, אחרי השעון, משאבה חשמלית, המכונת בוסטר, שתעלה את לחץ המים לדרגה הרצויה לך.
הלחץ המים הדירתי אמור לנוע בין 4 ל-6 אטמוספרות. היות ואתה מקבל מים מחברת מים צריך לבדוק את תקנות החברה, או את ההסכם בין החברה לצרכנים, האם יש התחייבות לספק מים בלחץ מינימאלי מסוים.
אני הייתי פונה – בנפרד, למבקר הפנים של החברה, למבקר הפנים של הרשות המקומית , לראש הרשות המקומית, שירצה להיבחר מחדש בקרוב, וגם למועמדים בבחירות הקרובות ולנסות להפעיל לחץ פוליטי, ולמקומונים באזור.
אגב, לא טוב שהאינסטלאטור פירק את השעון, אסור לו לגעת בו ובצנרת מעבר לשעון. אם החברה תתען שגרמתם נזק לשעון זה יעלה לך כסף!
אתם הורגים אותי עם הכינויים שלכם, מה רע באברהם יצחק ויעקב, או שאתה באמת איש קטן ירוק שזה אתה הגיע מהמאדים?
סיפרת לי סיפור, אבל מה השאלה?
טכנית ניתן להוסיף בתחילת הקו, אחרי השעון, משאבה חשמלית, המכונת בוסטר, שתעלה את לחץ המים לדרגה הרצויה לך.
הלחץ המים הדירתי אמור לנוע בין 4 ל-6 אטמוספרות. היות ואתה מקבל מים מחברת מים צריך לבדוק את תקנות החברה, או את ההסכם בין החברה לצרכנים, האם יש התחייבות לספק מים בלחץ מינימאלי מסוים.
אני הייתי פונה – בנפרד, למבקר הפנים של החברה, למבקר הפנים של הרשות המקומית , לראש הרשות המקומית, שירצה להיבחר מחדש בקרוב, וגם למועמדים בבחירות הקרובות ולנסות להפעיל לחץ פוליטי, ולמקומונים באזור.
אגב, לא טוב שהאינסטלאטור פירק את השעון, אסור לו לגעת בו ובצנרת מעבר לשעון. אם החברה תתען שגרמתם נזק לשעון זה יעלה לך כסף!
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי